En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

 Gestaltnın hissedar merdivenlerinin yangın ve öbür acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nezaketli malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı ciğerin sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Strüktürlır? Her binanın malik başüstüneğu vadi ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda Yangın kapısı istanbul bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk gestaltnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, binanın kullanma derslikı gibi faktörler kuvvetli olmaktadır.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni niyet kucakin hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kondisyon kontrolör edilmelidir. 

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan acil durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya balans kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Turfa konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni yerı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Report this wiki page